Over Sterk in MEDIA

Wie zijn Sterk in MEDIA

Sterk in MEDIA is een marketing bureau dat wordt gedreven door enthousiaste ZZP’ers, namelijk Kelly & Wendy. Dit enthousiasme is overal in terug te vinden. In de teksten op internet, de artikelen op Facebook en met name in het persoonlijk gesprek. Sterk in MEDIA kan het hele traject rondom het ontwerpen van de huisstijl voor opdrachtgevers verzorgen. Daarbij hoort het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, briefpapier, websites en dergelijke onder. Wat Sterk in MEDIA niet zelf kan, besteed ze uit aan professionele ZZP’ers. Naast het ontwerpen en begeleiden van de huisstijl, richt Sterk in MEDIA zich ook op het netwerken in de vorm van trainingen, actief lunchen en evenementen om bedrijven weer even helemaal tot de basis te laten komen.
Wij helpen ondernemers een succes te maken van hun WordPress website.

Bedrijfsidentiteit

De onderneming is recentelijk gestart, maar is zeker geen nieuwe speler op de markt. Sterk in MEDIA heeft bij elkaar al meer dan 11 jaar ervaring in de marketing. Het samengaan van Wendy en Kelly heeft dan ook te maken met een professionaliseringsslag. Met deze professionaliseringsslag is een van de doelen om grotere klanten aan te trekken. Sterk in MEDIA is een marketingbureau dat wordt gerund door West-Friese nuchterheid. Het knalt van het enthousiasme, lol en teamwork. Tussen de leden is er een sterke chemie en dat zorgt voor een enthousiaste samenwerking. Maar wel nog steeds met de West-Friese nuchterheid, wat je ziet is wat je krijgt.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden