Over Smaak Enzo

Hét adres voor uw originele en smaakvolle cadeau’s en geschenken, van 1 tot 10000 stuks.

In het oude centrum van Heerhugowaard bevindt zich onze gezellige winkel met tal van cadeaupakketten voor diverse (feestelijke) gelegenheden en veel relatiegeschenken, bedankjes en traktaties.

Naast onze uitgebreide cadeaukeuze hebben wij een breed assortiment aan koffie, thee, bonbons en chocolade, uiteraard van de beste kwaliteit en allemaal duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

Smaak Enzo is officiële verkoopdealer van Jura koffiemachines voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Website
Bent u even niet in de gelegenheid om naar de winkel toe te komen: Geen probleem! Smaak Enzo heeft een uitgebreide webshop waarin veel van onze producten verkrijgbaar zijn. Uiteraard wordt uw bestelling snel en nauwkeurig afgeleverd op het moment en de locatie die u wenst.

Smaak Enzo Zakelijk is uw partner voor grootschalige levering van relatiegeschenken, chocolade, bonbons en feestdaggeschenken zoals Kerstpakketten. Door de jarenlange ervaring, het brede assortiment en de scherpe inkoopvoorwaarden leveren wij aan veel bedrijven, instellingen en verenigingen.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden