Over SlotenmakerAlkmaar

SlotenmakerAlkmaar,

Wij zijn uw specialist als het gaat om het automatiseren, vereenvoudigen en veilig maken van de toegang tot uw bedrijf.   Wij adviseren, monteren, installeren, en programmeren elektronische cilinder/sluitsystemen maar ook draai-&schuifdeurautomaten,  intercomsystemen,

Met elektronische systemen bedoelen we eigenlijk flexibele toegangssystemen.   Uiteraard stuurt elk elektronisch systeem een deur en slot aan.  Dat is waar wij als SlotenmakerAlkmaar het verschil maken met vele van onze collega’s , Aannemer of welke installateur ook    Wij doen alles.

Turn-key is waarvoor u bij ons moet zijn.  Wij bespreken met u het probleem en verzorgen van A-Z de oplossing die werkend wordt opgeleverd.

Meer weten?  Ik kom graag even langs om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken en uw zorgen uit handen te nemen.

Vriendelijke groet,

Erik van Soest

uw partner in toegang

+31655786690

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden