Over Sikkelerus Light Sound Effects

Evenementen / Festivals

Indoor / Outdoor festival techniek

Geluidstechniek en beheersing
Wanneer er een keuze gemaakt moet worden tussen verschillende audiosystemen voor een outdoor festival, wordt er rekening gehouden met de beheersbaarheid van de geluidsversterking. Zo maken wij gebruik van het professioneel audio merk: L-Acoustics. De audiosystemen van L-Acoustics zijn breed inzetbaar, zowel voor feesten voor een paar man tot complete festivals voor >10.000 man. Deze systemen worden geleverd met de hoogste kwaliteit bekabeling en randapparatuur. Wij nemen graag de volledige proces uit uw handen als het gaat om festival techniek

Contactpersoon

Patrick van Sikkelerus

Bedrijfsleden

Jeffrey Klappe Werkvoorbereider

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden