Over SAMEN BV

SAMEN begeleidt en adviseert organisaties die – ondanks allerlei interventies – worstelen met het concreet vormgeven van duurzame inzetbaarheid. Succesvol loopbaanbeleid vermindert langdurig verzuim, bevordert professionaliteit en performance en zet talent op de juiste plaats.

Organisaties bestaan uit complexe onderdelen, met verschillende activiteiten en processen. De verbindende factor is de mens, de medewerker, die waarde toevoegt aan de doelen van het bedrijf. Organisaties zijn afhankelijk van hun menselijk kapitaal om hun strategie te bereiken. Effectief loopbaanbeleid zorgt ervoor dat medewerker en organisatie elkaar wederzijds versterken. Het realiseert een dynamische omgang met veranderingen, met aandacht voor groei, werkbaarheid en inzetbaarheid op korte en lange termijn.

Vragen jullie je wel eens af of:

– Hoe jullie ervoor zorgen dat je je beste mensen niet verliest?
– Hoe je omgaat met mensen wiens competenties niet meer aansluiten bij de baan van vandaag?
– Hoe jullie vermijden dat mensen afvallen of afhaken omdat ze fysiek of mentaal niet meer mee kunnen?
– Hoe je mensen stimuleert deel te nemen aan jullie interventies op het gebied van

Meer weten? We komen graag langs voor een vrijblijvend advies. Wij staan voor onze eigenzinnigheid en onze kwaliteit: alle adviseurs zijn lid van de Noloc en zijn erkende Noloc Loopbaan Professionals. Ons bedrijf is gecertifieerd door Blik op Werk. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 8,7!

Contactpersoon

Bedrijfsleden

José Nieswaag Loopbaanadviseur
Corina Van Halst Projectmedewerker
Yvonne Truijens Directie

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden