Over Regio Talent Werving en Selectie

Regio Talent is het werving & selectiebureau, gericht op startend talent tot ervaren professionals. Regio Talent richt zich op mensen met een afgeronde HBO of WO opleiding. Het gaat vaak om directie of management functies, staf functies (HR, inkoop, finance, marketing) en senior functies in techniek en operations. Wij onderscheiden ons in de markt door niet alleen kandidaten naar werk te bemiddelen maar kandidaten ook te begeleiden in het maken van loopbaankeuzes. De Regio Talent formule sluit aan op de wensen van kandidaten en biedt een uitstekende dienstverlening aan toonaangevende opdrachtgevers uit de regio.

Kenmerkend voor Regio Talent is de focus op Noord-Holland Noord en haar herkenbare huisstijl, een onconventionele aanpak en directe communicatie. Wij zijn die professionele sparringpartner voor zowel werkzoekenden als werkgevers waarbij wij de hoogste kwaliteit bieden.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden