Over Prisma Advies Groep B.V.

Praktische begeleiding die leidt tot concreet resultaat, daar gaat het mkb-ondernemers in Noord-Holland om. De zelfstandig werkende en ondernemende adviseurs van Prisma Advies Groep stellen zich graag op als partner, staan dicht bij je en begrijpen je situatie. Door hun jarenlange ervaring in het mkb zorgen zij ervoor dat je morgen verder bent dan vandaag. Op typisch nuchtere, Noord-Hollandse wijze: praktisch & resultaatgericht!

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Peter de Blank Adviseur Rendementsverbetering

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden