Over PI Heerhugowaard

Kwaliteit, maatwerk en marktconforme prijzen: In-Made

Gedetineerden in Nederland werken tijdens detentie bij In-Made, de penitentiaire productiebedrijven van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). De naam In-Made is een knipoog naar het Engelse “inmate” en een verwijzing naar productie in de gevangenis. Onze opdrachtgevers die werk uitbesteden in de gevangenis bieden wij met een breed scala aan handmatig en machinaal productiewerk veel voordelen zoals maatwerk en marktconforme prijzen. Benieuwd wat In-Made voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op met ons salesteam.

Social Return? Door productiewerk leren gedetineerden werknemersvaardigheden. Dat is dé basis voor terugkeer op de arbeidsmarkt. Zo draagt werken bij In-Made aantoonbaar bij aan het terugdringen van recidive.

De gedetineerde als werknemer: Ex-Made

Ex-Made is de methode waarmee het gevangeniswezen gedetineerden voorbereidt op en bemiddelt naar een werkplek buiten de muren van de gevangenis. Naast werkervaring bij erkend leerbedrijf In-Made, kunnen gedetineerden bij de In-Made Praktijkschool branche erkende vakdiploma’s en certificaten behalen.

Zoekt u vaardige werknemers? Neem contact op met Ex-Made om de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden