• Stationsplein 37, 1703 WE
  • HEERHUGOWAARD
  • www.pdz.nl

Over PDZ Uitzendbureau B.V.

PDZ is al ruim 40 jaar ambitieus, succesvol en lokaal betrokken. Met 70 medewerkers verdeelt over 14 vestigingen breidt PDZ nog steeds uit. De missie ‘beter worden van elkaar’ vormt de basis voor alles wat ze doen. Dat is persoonlijk verbinden: ze zoeken geen kandidaten bij een vacature, maar vinden een baan die echt bij de kandidaat past. Investeren in scholing en ontwikkeling staat bij PDZ hoog in het vaandel. De vestigingen worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor van STAN Partners, de moedermaatschappij van PDZ. STAN heeft meerdere dochterondernemingen in de arbeidsbemiddeling, die elkaar versterken in de rol van arbeidsmarkspecialist.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Flora Yu Intercedent
Kayleigh Peterse Intercedent
Iris Gorter Intercedent
Sjors van Bergem Accountmanager
Tamara Woudstra Vestigingsmanager

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden