Over Opleidingsbedrijf SPG Noord-Holland

SPG-NH is een samenwerkingsverband van een zeventigtal wegenbouwbedrijven in Noord-Holland. Voor deze bedrijven zoeken wij doorlopend naar jongeren die werkend hun diploma willen halen. We werken daarvoor samen met het Regio College, zij verzorgen de theorielessen. De theorielessen worden afgewisseld met praktijkopdrachten in onze praktijkhal, ervaren leermeesters helpen daarbij. De nadruk van onze opleidingen ligt op de praktijk, de theorie is ondersteunend. Deze leerweg heet BBL, je kunt bij ons terecht voor MBO niveau 1 (de entreeopleiding), niveau 2 en niveau 3. Daarna is eventueel een niveau 4 opleiding ook mogelijk. SPG-NH biedt verschillende opleidingen binnen de infra zoals vakman Grond-, Weg-, en Waterbouw, machinemonteur, straatmaker, waterbouwer, machinist, asfaltafwerker en sloper.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden