Over NUWEA

Je bent ondernemer, geen boekhouder. De digitale totaaloplossing van NUWEA is onmisbaar voor elke ondernemer die mee wil gaan met zijn tijd en een overzichtelijk beeld van de cijfers wil hebben. Zónder daar zelf kostbare uren in te steken. Online boekhouden met NUWEA is niet alleen transparant en compleet, maar ook de ideale manier om direct in contact te staan met je financieel specialist of adviseur. Voor concrete cijfers, analyses op maat en bedrijfsinformatie waar jij en je onderneming mee vooruit kunnen.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden