Over Noordeloos schilderwerken

Noordeloos Schilderwerken is een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We werken met hoogwaardige, duurzame producten waardoor u jarenlang plezier aan het eindresultaat beleeft.

Noordeloos Schilderwerken werkt voor bedrijven en particulieren. De werkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en bestaan uit:

Schilder- en/of spuitwerkzaamheden
Gevel, wand en plafond afwerking
Houtrot en wandreparatieHet plaatsen van isolatieglas of glas in lood
Het leveren van verfproducten of glas
Het geven van advies.
Dit kan variëren van kleuradvies tot een langdurig onderhoudsplan of het maken van de juiste keuze isolatieglas.

OnderhoudNL
Noordeloos Schilderwerken is aangesloten bij Koninklijk OnderhoudNL. Dit is dé ondernemersorganisatie van specialisten totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden