Over NLPro-Groep

Wie we zijn? Jack en Linda. Executive business coach, Burn-out Coach, Internationaal Master trainer in NLP, Hypnose en coaching. Verder zijn we Heartmath Therapeut, IEMT therapeut, communicatiespecialist en nog veel meer..

Maar dat is niet echt waar het om gaat. Als trainer/coach vinden we het belangrijk dat je leeft wat je traint en zegt. Practice what you preach. Ook wij hebben moeten leren vertrouwen op de kracht van NLP en Hypnose. Het heeft ons al heel veel gebracht. En dat doet het nog steeds. Zeker in moeilijke tijden en bij grote uitdagingen.

Vanuit ons vakgebied trainen en coachen wij mensen die daar behoefte aan hebben of bij wie het net niet helemaal lekker meer loopt. Of dat nu gaat om een enkele individu of een groep, wij werken graag aan vooruitgang en ontwikkeling.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Linda Commandeur Eigenaar, Trainer en Coach
Jack Smit Eigenaar, Trainer en Coach

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden