Over NLPro-Groep

Wie we zijn? Jack en Linda. Executive business coach, Burn-out Coach, Internationaal Master trainer in NLP, Hypnose en coaching. Verder zijn we Heartmath Therapeut, IEMT therapeut, communicatiespecialist en nog veel meer..

Maar dat is niet echt waar het om gaat. Als trainer/coach vinden we het belangrijk dat je leeft wat je traint en zegt. Practice what you preach. Ook wij hebben moeten leren vertrouwen op de kracht van NLP en Hypnose. Het heeft ons al heel veel gebracht. En dat doet het nog steeds. Zeker in moeilijke tijden en bij grote uitdagingen.

Vanuit ons vakgebied trainen en coachen wij mensen die daar behoefte aan hebben of bij wie het net niet helemaal lekker meer loopt. Of dat nu gaat om een enkele individu of een groep, wij werken graag aan vooruitgang en ontwikkeling.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Linda Commandeur Eigenaar, Trainer en Coach
Jack Smit Eigenaar, Trainer en Coach

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden