Over MultiCopy | The Communication Company

MultiCopy Heerhugowaard | The Communication Company is continu in beweging en denkt mee met zijn opdrachtgevers altijd in oplossingen. Dit leidt tot resultaten die verdergaan dan druk- en printwerk. Het doel van MultiCopy Heerhugowaard is om de communicatie van haar opdrachtgevers succesvoller en effectiever te maken, zonder dat het extra tijd kost.

MultiCopy biedt haar klanten een dienstenpakket dat even veelzijdig als uniek is. Van design tot drukwerk, van (mobile) websites tot crossmediacampagnes, van databasemanagement en direct mail tot signing en huisstijlmanagement. Een verrassende businesspartner die helpt beter en effectiever voor de dag te komen.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden