Over MultiCopy | The Communication Company

MultiCopy Heerhugowaard | The Communication Company is continu in beweging en denkt mee met zijn opdrachtgevers altijd in oplossingen. Dit leidt tot resultaten die verdergaan dan druk- en printwerk. Het doel van MultiCopy Heerhugowaard is om de communicatie van haar opdrachtgevers succesvoller en effectiever te maken, zonder dat het extra tijd kost.

MultiCopy biedt haar klanten een dienstenpakket dat even veelzijdig als uniek is. Van design tot drukwerk, van (mobile) websites tot crossmediacampagnes, van databasemanagement en direct mail tot signing en huisstijlmanagement. Een verrassende businesspartner die helpt beter en effectiever voor de dag te komen.

Contactpersoon

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden