Over Monuta Bakker

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en persoonlijke benadering. Daarnaast zijn wij in het bijzonder bekend met alle plaatselijke mogelijkheden. Een uitvaart verzorgen in Heerhugowaard en omgeving is voor ons namelijk bekend terrein. U kunt daarom bij ons terecht voor advies over alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Door naar u te luisteren en ideeën aan te reiken, geven wij samen met u een persoonlijk tintje aan de uitvaart. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan uw dierbare. Het resultaat is een bijzonder afscheid, met een goed gevoel en mooie herinneringen. Wij staan voor u klaar. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden