Over Mankracht GWW B.V.

Mankracht G.W.W. B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is uitgegroeid van een eenmanszaak in 1997 tot een kleine onderneming waar nu dagelijks zo’n tien à vijftien man werkzaam zijn in de grond-, weg- en waterbouw.

Op dit moment leveren wij direct of indirect mensen aan gerenommeerde hoofdaannemers als KWS Infra, Sturm Zaandam, Dura Vermeer Infra en Afezo.

Deze mensen houden zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden welke vooral bestaan uit bestrating, beschoeiing, riool- en grondwerk. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor een aantal bouwbedrijven in de regio Heerhugowaard.

Verder nemen wij werk aan bij particulieren. Het gaat hier dan vaak om beschoeiing, bestrating en overige werkzaamheden.

Wij hechten belang aan veilig en gezond werken en zijn daarom VCA* gecertificeerd.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden