Over Mankracht GWW B.V.

Mankracht G.W.W. B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is uitgegroeid van een eenmanszaak in 1997 tot een kleine onderneming waar nu dagelijks zo’n tien à vijftien man werkzaam zijn in de grond-, weg- en waterbouw.

Op dit moment leveren wij direct of indirect mensen aan gerenommeerde hoofdaannemers als KWS Infra, Oranjewoud realisatie, Sturm Zaandam, Dura Vermeer Infra en HAK Leidingbouw.

Deze mensen houden zich bezig met alle voorkomende werkzaamheden welke vooral bestaan uit bestrating, beschoeiing, riool- en grondwerk. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor een aantal bouwbedrijven in de regio Heerhugowaard.

Verder nemen wij werk aan bij particulieren. Het gaat hier dan vaak om dammen, duikers, beschoeiing, bestrating en overige werkzaamheden.

Wij hechten belang aan veilig en gezond werken en zijn daarom VCA* gecertificeerd.

Contactpersoon

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden