Over lArcade Administraties-Avies-Belastingen

Wat doen wij:
Wij zijn Gert-Jan van Diepen en John Appelman en eigenaar van L’Arcade administraties en belastingen.
Wij hebben sinds 19992 een succesvol administratiekantoor en zijn aangesloten bij de NOAB

Voor alle financiële en loonadministraties, fiscale aangiftes en advisering

We lopen voorop in automatisering en gebruiken online boekhouding en online salaris voor onze klanten. Wij werken met de software van Unit4

De ondernemers hebben altijd 1 van de 2 compagnons als aanspreekpunt waarbij wij worden ondersteund door een enthousiast team van 11 collega’s, met een mbo tot hbo kennis- en denk niveau.

Wij hebben een sterke samenwerking met een Registeraccountant Hans Blom, waarmee wij korte lijnen onderhouden en snel kunnen schakelen

Wat kunnen wij betekenen voor u:
Doordat we een groot administratie kantoor zijn met ruim 20 jaar ervaring, hebben we veel kennis van verschillende branches, breed georiënteerd. Begeleiden bij bedrijfsovernames en financieringsaanvragen behoren ook tot onze activiteiten. Wij zijn direct en persoonlijk betrokken bij onze klanten.

Wisselen graag onze kennis uit met de ondernemers en zijn betrokken bij de bedrijfsvoering en zijn vaak aanwezig bij de ondernemer. Wij hebben goede relaties met de banken en ook snelle en directe lijnen.

Elke maand verwerken we voor 800 mensen de salarisadministratie en geven advies inzake arbeidsovereenkomsten, bewaken we het personeelsdossier en waar nodig zitten we bij gesprekken en stellen verslag op.

Wie zijn wij:
2 ondernemers in de accountancy, afkomstig uit de regio en ook betrokken in de regio met bv sponsorschap van de zaalvoetbal en andere sociale projecten.
Wij zijn geïnteresseerd in, en denken mee met, onze klanten en geven ook op eigen initiatief gerichte adviezen om zo onze meerwaarde te kunnen bewijzen. (investeringen/salaris directie )
Gezien onze kennis en ervaring hanteren wij daarbij scherpe tarieven.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Steven de Wit Financieel medewerker
Gert-Jan Van Diepen Directie

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden