• W.M. Dudokweg 19, 1703 DA
  • Heerhugowaard
  • www.kws.nl

Over KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard

Activiteiten: Grond- weg- en waterbouw specialist De kern van het werk van KWS Infra wordt gevormd door aanleg, reconstructie en onderhoud van verhardingen (wegen, paden, bedrijfsterreinen, vliegvelden), riolering en grondverzet. KWS Infra legt letterlijk en figuurlijk verbindingen om mensen tot elkaar te brengen. Voor deze infrastructuur is alle kennis en capaciteit in huis: advies, ontwerp, realisatie, exploitatie en onderhoud.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden