Over KRAAKHELDER Schoonmaakdiensten

KraakHelder is een jong, dynamisch schoonmaakbedrijf, dat sinds 2008 met succes aan de weg timmert in de regio Noord Holland. Wij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij verzorgen schoonmaakdiensten bij diverse kantoren en basisscholen in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Krommenie, Hoorn en Schagen. Ook tandartspraktijken, huisartsen, sportscholen en verloskundigenklinieken maken gebruik van onze diensten. Vanuit de door ons opgebouwde ervaring, de grote verscheidenheid aan machines en het gebruik van onderhoudsproducten zijn wij in staat elk willekeurig project, van klein tot groot, gedegen uit te voeren. Wij onderscheiden ons in de branche door onze persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en gedrevenheid waarmee we ons werk verrichten. Daarnaast zijn wij ook erg betrokken bij ons personeel. Om de kwaliteit van het schoonmaakwerk te waarborgen worden nieuwe medewerkers extra goed begeleid tijdens de inwerkperiode. Wij vinden het belangrijk dat u te maken krijgt met een vast team van professionele schoonmakers dat kwaliteit levert zoals u het mag verwachten. Bent u op zoek naar een team van enthousiaste mensen om uw schoonmaakwensen te vervullen, neem dan contact met ons op.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden