Over Huis en Onderhoud Nederland BV

LOKAAL, VERTROUWD EN SPECIALISTISCH

Huis & Onderhoud Nederland BV is met ruim 30 jaar ervaring specialist op het gebied van renovaties zowel binnen als buiten!. Met passie voor het vak verzorgen wij voor zorgstichtingen, vastgoedbeleggers en particulieren (totale) renovaties van  woningen en bedrijfspanden door heel Nederland.

Huis & Onderhoud Nederland BV werkt ook nauw samen met lokale, en vaak voor u, bekende bedrijven van uiteenlopende aard én specialisatie. Dat schept vertrouwen voor u, voor wie wij graag vanuit onze expertise een offerte maken; geheel vrijblijvend en kosteloos.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Henk Balder Directeur

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden