Over Huis en Onderhoud Nederland BV

LOKAAL, VERTROUWD EN SPECIALISTISCH

Huis & Onderhoud Nederland BV is met ruim 30 jaar ervaring specialist op het gebied van renovaties zowel binnen als buiten!. Met passie voor het vak verzorgen wij voor zorgstichtingen, vastgoedbeleggers en particulieren (totale) renovaties van  woningen en bedrijfspanden door heel Nederland.

Huis & Onderhoud Nederland BV werkt ook nauw samen met lokale, en vaak voor u, bekende bedrijven van uiteenlopende aard én specialisatie. Dat schept vertrouwen voor u, voor wie wij graag vanuit onze expertise een offerte maken; geheel vrijblijvend en kosteloos.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Henk Balder Directeur

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden