Over Horizon College

Het Horizon College nodigt je uit om samen te werken

Ben je al bekend met het Horizon College en wat we voor je kunnen betekenen? Ons vak is motiveren, opleiden en ontwikkelen. We leiden jaarlijks ruim 10.000 studenten op in meer dan 130 verschillende opleidingen. Van 16 tot 88 jaar. Wat kunnen we voor jou betekenen?

We werken samen met talloze instellingen en bedrijven. Groot en klein. Bij ons is ervaring opdoen een vereiste. Van stageplaats tot leer-werktraject. Van korte klussen tot een evenement. Als ervaren opleider kunnen we je ook helpen met het ontwikkelen van je personeelsleden. Voor elk vraagstuk geldt: bij het Horizon College helpen we je graag verder.

Studenten over de vloer betekent:
• jonge energie en andere ideeën
• meer handjes op de werkvloer
• actuele vakkennis in huis halen
• investeren in jonge aanwas in je bedrijf of instelling en branche

Heb jij een vraag, een aanbod of een idee? Of ben je bezig met een maatschappelijk initiatief? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem direct contact met ons op. We onderzoeken graag wat we samen kunnen bereiken.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Frank Beekman Accountmanager

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden