• Newtonstraat 37, 1704 SB
  • HEERHUGOWAARD
  • www.hig.nl

Over HIG Building Solutions BV

HIG Building Solutions BV Duurzame en adequate oplossingen HIG Building Solutions; adviseert, implementeert en onderhoudt hoogwaardige ICT-infrastructuren in de grootzakelijke markt, profit en non-profit. Dit omvat het geheel van computerruimtes, LAN, WAN en de gehele elektrotechnische installatie. HIG Building Solutions is een modern en innovatief landelijk opererend installatiebedrijf. Het bedrijf biedt hoogwaardige elektrotechnische totaaloplossingen en ontwerpt specifieke automatiserings- en besturingstechnieke HIG Building Solutions is een NCP erkend beveiligingsbedrijf en een gecertificeerd brandmeldinstallatiebedrijf.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden