Over het IdentiteitsBedrijf

Bedrijfsidentiteit is je visie, missie en strategie samen. Identiteit vormt het bedrijf van binnenuit; vanuit de ondernemer en de personen die er werken, vanuit de werkprocessen die zijn afgesproken en de producten/diensten die je levert. Het IdentiteitsBedrijf is opgericht voor bedrijven en organisaties die streven naar het continu willen blijven ontwikkelen. Succes is geen eindstation. Wij streven naar succesvolle bedrijven en organisaties door blijvend te focussen op het continu ontwikkelen van structuur en cultuur.

Met de hIB.App helpt het IdentiteitsBedrijf je om inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten en je persoonlijke ontwikkeling. Download de app.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden