Over Handicare Stairlifts B.V.

Met onze kwaliteits trapliften maken wij het dagelijks leven gemakkelijker.

Met het ouder worden van de wereldbevolking, groeit ook de behoefte om in eigen huis, in de vertrouwde omgeving te blijven wonen. Een trap in of om het huis kan dan een obstakel worden. Dankzij onze trapliften hoeft dat niet. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om in zijn of haar eigen woning te blijven wonen.

Trapliften van hoge kwaliteit

Met onze traplift haalt u een kwaliteitsproduct in huis. Onze producten zijn namelijk gekeurd door diverse instanties. Verschillende keurmerken tonen de kwaliteit waar wij – als fabrikant – en onze trapliften aan voldoen.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden