Over Handicare Stairlifts B.V.

Met onze kwaliteits trapliften maken wij het dagelijks leven gemakkelijker.

Met het ouder worden van de wereldbevolking, groeit ook de behoefte om in eigen huis, in de vertrouwde omgeving te blijven wonen. Een trap in of om het huis kan dan een obstakel worden. Dankzij onze trapliften hoeft dat niet. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om in zijn of haar eigen woning te blijven wonen.

Trapliften van hoge kwaliteit

Met onze traplift haalt u een kwaliteitsproduct in huis. Onze producten zijn namelijk gekeurd door diverse instanties. Verschillende keurmerken tonen de kwaliteit waar wij – als fabrikant – en onze trapliften aan voldoen.

Contactpersoon

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden