Over Groenhart Group B.V.

Als bouwtechnische groothandel ontzorgen wij bedrijven in de bouw met kennis, bestelgemak, kwaliteitsproducten en unieke logistieke dienstverlening. De passie van ons familiebedrijf is het opbouwen van langdurige persoonlijke relaties met klanten en medewerkers.

Wij zijn voor Noord-Holland dé toeleverancier voor gereedschap, bouwbeslag en bevestigingsmateriaal. In ruim 100 jaar zijn we uitgegroeid tot een onderneming die meer dan 15.000 voorraadartikelen voor de bouw levert aan meer dan 17.000 professionele afnemers en particulieren.

Met 10 vestigingen (in Purmerend, Zwaag, Alkmaar, Wormerveer, Heerhugowaard, Schagen, Westzaan, Grootebroek, Heemskerk en Volendam) is er altijd een vestiging bij je in de buurt. Of ga naar groenhart.nl. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment, welke met zorg is samengesteld door goed naar onze klanten en medewerkers te luisteren. Alle medewerkers zijn geselecteerd op onze kernwaarden en dienen hierin samengevat snel, vakkundig en betrouwbaar te zijn.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden