Over Gerechtsdeurwaarderskantoor van der Meer & Philipsen

Van der Meer & Philipsen is in 1962 opgericht. Vanuit onze vestiging in Alkmaar bieden we een uitgebreide dienstverlening op het gebied van Debiteurenbeheer, Incassodiensten en Gerechtsdeurwaarders. Met het Juridisch Bureau vormt Van der Meer & Philipsen een strategisch juridische partner voor de ondernemer waarmee de nadruk vooral op proactief handelen wordt gelegd.
Zo kunnen meer risico’s in het voortraject worden vermeden en als het toch tot een proces moet komen kan Van der Meer & Philipsen ondersteunen in het gerechtelijk proces en daarna bij het innen van de vordering via beslag en executiemaatregelen.

Wij zijn een regionaal kantoor met een landelijke dienstverlening dat werkt met korte lijnen om het benodigde maatwerk te kunnen leveren. Het team bij Van der Meer & Philipsen bestaat daarom uit juristen, accountmanagers die het contact met de klant onderhouden en specialistische dossierbehandelaars die inhoudelijk de zaak beheersen.

Het huidige bestuur van het organisatie bestaat naast Koen van der Meer uit Frans van der Meer en Jan Philipsen.

Van der Meer & Philipsen voldoet aan de BFT normering voor Gerechtsdeurwaarders en is lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) en heeft een positieve beoordeling van de KBvG.

Contactpersoon

Koen van der Meer

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden