Over Espeq Opleidingsbedrijven B.V.

ESPEQ neemt in het bedrijfsleven een unieke positie in. De onderneming is in 1984 opgezet door een groot aantal bedrijven uit de bouw- Hout- tegel- en schildersector met als doel structureel te voorzien in vakgeschoold personeel, bijscholing in nieuwe technieken cq. werkmethoden of trainingen op het gebied van communicatie en ergonomie. ESPEQ Opleidingen: Bij ESPEQ verzorgen we diverse opleidingen voor jongeren. ESPEQ Plus: Cursussen en zaalverhuur ESPEQ Vakmansgroep: ESPEQ Vakmansgroep is een uitzendbureau, gespecialiseerd in vakmensen in technische vakken, onder andere voor alle bouw-, schilder-, tegelzet- en houtverwerkende activiteiten. www.vakmansgroep.nl

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Suzanne Den Dulk Algemeen directeur

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden