Over ECS Livestock BV

Edwin Hofstede, een ervaren luchtvrachtspecialist die sinds midden jaren 80 werkzaam is op Schiphol Airport, heeft het bedrijf opgericht. Begonnen met een kantoor van 2 personeelsleden in april 2002, zijn er tegenwoordig bijna 20 mensen die wereldwijd paardentransporten regelen. Er zijn ± 10 professionele grooms die de paarden verzorgen tijdens een vlucht.

Het kantoor van ECS is gunstig gelegen boven het magazijn van afhandelaar dnata BV op Schiphol Airport, dat bestaat uit 24 stallen in 4 units, met directe oprit. Deze locatie stelt ons in staat de warehousing, loading en airside procedures direct te begeleiden. Onze service omvat ook verkoopactiviteiten en claimafhandeling. ECS is lid van de Animal Transportation Association (ATA), een internationale handelsvereniging zonder winstoogmerk “die zich toelegt op het promoten van de leden en het verschaffen van toegang tot de nodige middelen en instructie voor een veilige en humane behandeling en transport van alle dieren wereldwijd”.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Mark Hofstede Manager
Jordy Hofstede manager
Silvia Blankendaal Directie
Sjoerd Hofstede Manager

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden