Over Dé Verzekeringswinkel

Dé Verzekeringswinkel is een lokaal gevestigd, betrokken adviesbureau. Zij geeft advies over schade, levens- en inkomensverzekeringen én hypotheken aan bedrijven en particulieren. Het team van Dé Verzekeringswinkel is klein en hecht. Zij werken samen aan het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties met hun klanten en focussen op persoonlijk contact.

Wil jij ook graag verzekerd zijn van goed advies over jouw verzekeringen? Neem dan gerust contact op met Dé Verzekeringswinkel. Telefonisch zijn zij bereikbaar op telefoonnummer 072-5112000 en per mail via info@deverzekeringswinkel.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website https://www.deverzekeringswinkel.nl

 

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden