Over De Jong Reclame

De Jong Reclame
Het leukste signbedrijf van Noord-Holland
Wij van De Jong Reclame zetten ons iedere dag opnieuw in voor het beste resultaat voor onze klanten. Of het nu gaat om driedimensionele reclame – signing – of digitale print; het gaat erom dat je bedrijf zichtbaar is. Wij adviseren je graag en met plezier. Daarbij kijken we naar je wensen, naar je budget en naar de behoefte van je klanten.

Onze aanpak kun je vertalen in het woord ‘leuk’.

Luisteren
Voordat we een advies geven, gaan wij altijd in gesprek. Die persoonlijke betrokkenheid tekent ons. We verplaatsen ons in jouw wensen en behoeften en koppelen dat aan onze vakkennis. Of het nu om een banner, autobelettering of gevelreclame gaat: hoe trekken we op de beste manier de aandacht van jouw klanten?

Eerlijk advies
Altijd een eerlijk advies en een praktische invulling van het begrip ‘reclame’ hebben van De Jong Reclame gemaakt wat het nu is: een no-nonsense reclamebedrijf. Wij staan voor de volle honderd procent achter onze adviezen en producten en hebben een nuchtere kijk op reclame. Alles kan, maar niet alles werkt.

Uitblinken
Het succes van onze klanten staat voorop. Elke dag geven we daarom het beste van onszelf. Onze kennis van materialen, technische mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen is groot. We beschikken over groot formaat printers, plotters en een snij- en freesmachine waarmee we veel producten in eigen huis maken. Ook bevestigen doen wij zelf; dé garantie op een feilloze afwerking.

Kameraadschap
Plezier in het werk vinden we belangrijk: op kantoor en met onze klanten. We koesteren onze relaties en doen wat we beloven. Ook steunen we verschillende sportclubs en evenementen in de omgeving en zijn we aangesloten bij De Waaier: makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Dat doen we vanuit de sterke drijfveer om onze expertise te delen met anderen, zodat
zij zichtbaar worden met wat zij bijdragen aan de wereld.

25 jaar in het vak

Wij, Remy en Stefan de Jong, zijn samen eigenaar van De Jong Reclame in Heerhugowaard. Onze vader richtte het bedrijf op in 1994. De onderneming is uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Ons team bestaat op
dit moment uit zes mensen die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven.

Kennismaken?
We houden ervan om mensen te ontmoeten. Dat is voor ons meer dan alleen werk. Dat is hoe wij zijn. Benieuwd naar onze visie en werkwijze? Bel ons voor een afspraak of kom langs. De koffie staat klaar.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Stefan de Jong Eigenaar

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden