Over DailyIT

Ja, wij beheren je netwerk en Microsoft 365. We zijn ook je servicedesk als je IT vragen of problemen hebt. En ja, we zorgen ook dat je goed beveiligd bent.

Maar dat doen de meeste IT bedrijven.

Onze belangrijkste missie is het slimmer en efficiënter maken van jouw bedrijf en jouw medewerkers! Met Microsoft 365 heb je hier de tools voor in handen. Door elke dag een klein stapje te leren worden je medewerkers steeds effectiever en je organisatie steeds beter. Wij helpen je met de inrichting en het opleiden van je medewerkers om jouw organisatie slimmer te maken.

“Kleine stappen, groot resultaat”

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Chiel Weel Eigenaar

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden