Over DailyIT

Ja, wij beheren je netwerk en Microsoft 365. We zijn ook je servicedesk als je IT vragen of problemen hebt. En ja, we zorgen ook dat je goed beveiligd bent.

Maar dat doen de meeste IT bedrijven.

Onze belangrijkste missie is het slimmer en efficiënter maken van jouw bedrijf en jouw medewerkers! Met Microsoft 365 heb je hier de tools voor in handen. Door elke dag een klein stapje te leren worden je medewerkers steeds effectiever en je organisatie steeds beter. Wij helpen je met de inrichting en het opleiden van je medewerkers om jouw organisatie slimmer te maken.

“Kleine stappen, groot resultaat”

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Chiel Weel Eigenaar

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden