Over Crematorium Uitvaartcentrum Waerdse Landen

Een kleurijke ontmoetingsplek dichtbij huis: Coöperatie DELA heeft zo’n 3 miljoen leden; in Heerhugowaard en omgeving zijn dat er al bijna 30.000. DELA vindt het belangrijk dat mensen dichtbij huis afscheid kunnen nemen van hun dierbaren.

Leo Rijnja, locatiemanager in Heerhugowaard: ‘Waerdse Landen is een kleurrijke ontmoetingsplek gericht op het creëren van mooie herinneringen aan een afscheid. Door de ruime opzet van het pand en de ruime tijden in de aula en huiskamer helpen wij nabestaanden afscheid te nemen op een wijze die past bij hen en hun naasten. Door te adviseren en inspireren, maar vooral door er voor hen te zijn en zorgen uit handen te nemen. Onze prachtige locatie helpt daarbij; het gebouw voelt vertrouwd, comfortabel en geborgen aan. Daardoor biedt het de mogelijkheid om onze dienstverlening uit te breiden met onder andere het geven van lezingen, rondleidingen en lichtjesavonden. Zo helpen we herinneringen levend te houden.’

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden