Over Cool kunst en cultuur

Cool kunst en cultuur is gevestigd aan het Coolplein in een uniek gebouw waar creatie, ontmoeting en beleving centraal staan.

Jaarlijks komen hier tienduizenden mensen om elkaar te ontmoeten voor een avondje ontspanning, ontroering, en genieten van professionele podiumkunsten.

Wij bieden een podium aan amateurtalent, maar ook aan bedrijven die een podium zoeken. Cool is diepgeworteld in de samenleving en heeft een breed draagvlak onder de bevolking en het bedrijfsleven.

Daar zijn wij dankbaar voor! Samen zetten wij ons ervoor in om theater toegankelijk te maken voor iedereen.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Esther De Koning Hoofd Verhuur & Horeca

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden