Over Cool kunst en cultuur

Cool kunst en cultuur is gevestigd aan het Coolplein in een uniek gebouw waar creatie, ontmoeting en beleving centraal staan.

Jaarlijks komen hier tienduizenden mensen om elkaar te ontmoeten voor een avondje ontspanning, ontroering, en genieten van professionele podiumkunsten.

Wij bieden een podium aan amateurtalent, maar ook aan bedrijven die een podium zoeken. Cool is diepgeworteld in de samenleving en heeft een breed draagvlak onder de bevolking en het bedrijfsleven.

Daar zijn wij dankbaar voor! Samen zetten wij ons ervoor in om theater toegankelijk te maken voor iedereen.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Esther De Koning Hoofd Verhuur & Horeca

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden