Over Constructor Staalbouw B.V.

Constructor Staalbouw is een constructiebedrijf dat is opgericht in 1995. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het maken en plaatsen van staalconstructies voor o.a. aannemersbedrijven en vastgoedmaatschappijen, en zijn sinds 2015 CE / NEN-EN 1090 gecertificeerd.

Onze vestiging op industrieterrein Zandhorst III te Heerhugowaard beschikt over 2100 m2 productieruimte en 625 m2 kantoorruimte. In totaal hebben wij op dit moment circa 29 medewerkers in dienst, inclusief eigen tekenaars.

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van: Het maken van montagelassen, reparatie werkzaamheden, mobiele laswerkzaamheden mig/tig/electrisch enz. Het vervaardigen van bedrijfspanden zowel nieuw- als verbouw. Lateien en spanten voor woningbouw en uitbreiding van bestaande gebouwen. Steek- en wenteltrappen, galerij- en balkonhekken, portalen, reclameobjecten en invalide aanpassingen.

Onze aanpak kenmerkt zich door meedenken en het vinden van creatieve technische oplossingen, waarbij de opdrachtgever centraal staat. Wij streven naar maximale klanttevredenheid en ons motto is: “afspraak is afspraak”.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden