Over Budgetcoach Klokkemeijer

Budgetcoach Klokkemeijer is in 2017 gestart als zelfstandig budgetcoach door Claudia Klokkemeijer. Van 2010 tot 2017 was ik, Claudia Klokkemeijer, werkzaam als interne budgetcoach bij een groot productiebedrijf op de Zandhorst. Deze taak deed ik naast mijn functie als HR-officer. Naast de functie van interne budgetcoach en de standaard HR-taken zoals Werving & Selectie, in-, door- en uitstroom was ik ook verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Als ik in mijn huidige rol in gesprek ga met HR managers en officers dan merk ik duidelijk dat mijn ervaring als HR officer een toegevoegde waarde is en als zeer prettig wordt ervaren.

Budgetcoach Klokkemeijer is er voor werkgevers die graag hun medewerkers willen helpen bij het oplossen van de financiële zorgen die zij hebben. Om zo de aandacht van de medewerker weer voor de volle 100% op het werk te krijgen zonder afleiding van financiële zorgen.
Ik begeleid mijn cliënten met behulp van motiverende gesprekstechnieken en doelgericht coaching naar een situatie waar weer grip is op de eigen financiële huishouding. Het doel is om uiteindelijk zelfstandig de financiële huishouding op orde te blijven houden.
Bij vroegtijdig hulp kan de financiële situatie van een werknemer snel verbeterd worden, misschien wel vóórdat het problemen gaat geven op het werk. Daarbij zijn zowel werknemer als werkgever gebaat. Een werknemer zonder financiële zorgen is een gemotiveerde en optimaal inzetbare medewerker! Door hulp bij financiële problemen als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te bieden bind je de medewerker aan je. Het zal zijn loyaliteit naar de organisatie (nog) groter maken.
Zie het als onderdeel van het Arbobeleid, MVO en als een onderdeel van Goed Werkgeverschap.

Contactpersoon

Lid worden

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden