Over Budgetcoach Klokkemeijer

Voor HR Adviseurs zijn de signalen en risico’s niet altijd duidelijk. Wie is verantwoordelijk voor de medewerker met financiële problemen, wat neem je mee in je arbobeleid en met welke motivatie? Financiële stress geeft vermindering van het werkvermogen. Misschien niet direct door daadwerkelijke verzuim maar wel door een verlaagde concentratie (grijs verzuim). Hierover kom ik graag in gesprek om zo samen te kijken hoe wij dit zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt hoe meer de schade beperkt kan worden.

Mijn 12,5 jaar ervaring op de HR afdeling bij Bravilor Bonamat zorgt ervoor dat ik de problematiek van een HR manager begrijp. Hoe ver ga je in het begeleiden en ondersteunen van je medewerkers. Waar ligt de grens tussen privé en zakelijk? Preventief de privé problemen aanpakken, voorkomt dat het een probleem wordt op de werkvloer. Wat zijn de signalen, wanneer stap je in? Allemaal zaken om goed over na te denken. Ik kom er graag met je (of de afdeling HR) over sparren.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Claudia Klokkemeijer Budgetcoach
Sandra Danklof Budgetcoach

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden