Over Breddels Architecten

BREDDELS ARCHITECTEN is een middelgroot onafhankelijk architectenbureau dat in 1989 is opgericht door Paul Breddels. In 2008 is Fred de Rijcke toegetreden als partner, na eerst jarenlang als collega’s samen te hebben gewerkt. In 2021 is ook Peter Beerepoot als partner toegetreden. Peter werkt sinds 2009 bij Breddels Architecten. Het bureau is gevestigd in een zelf ontworpen kantoorpand  genaamd ‘Het Rif’ in Heerhugowaard.

Het team bestaat uit veel medewerkers die al tien of zelfs twintig jaar aan het bureau verbonden zijn. Wij beschikken zodoende over een goed geolied team met veel kennis en ervaring vanaf de initiatieffase tot en met de complete procesbegeleiding. Met behulp van eigen technische experts en kostendeskundigen zijn wij in staat een ontwerp- en bouwproces van het begin tot het eind in alle facetten efficiënt te begeleiden. Zo worden functionaliteit, kwaliteit, tijd en kosten optimaal bewaakt.

Contactpersoon

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden