Over Breddels Architecten

BREDDELS ARCHITECTEN is een middelgroot onafhankelijk architectenbureau dat in 1989 is opgericht door Paul Breddels. In 2008 is Fred de Rijcke toegetreden als partner, na eerst jarenlang als collega’s samen te hebben gewerkt. In 2021 is ook Peter Beerepoot als partner toegetreden. Peter werkt sinds 2009 bij Breddels Architecten. Het bureau is gevestigd in een zelf ontworpen kantoorpand  genaamd ‘Het Rif’ in Heerhugowaard.

Het team bestaat uit veel medewerkers die al tien of zelfs twintig jaar aan het bureau verbonden zijn. Wij beschikken zodoende over een goed geolied team met veel kennis en ervaring vanaf de initiatieffase tot en met de complete procesbegeleiding. Met behulp van eigen technische experts en kostendeskundigen zijn wij in staat een ontwerp- en bouwproces van het begin tot het eind in alle facetten efficiënt te begeleiden. Zo worden functionaliteit, kwaliteit, tijd en kosten optimaal bewaakt.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden