Over Bray Controls Benelux

Bray International, opgericht in 1986, is wereldwijd een toonaangevende producent van een modulaire productlijn vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, meskantafsluiters en aandrijvingen met bijbehorende accessoires voor industriële toepassingen met alleen al in Europa meer dan 200 werknemers verdeeld over 7 divisies.

Wij bieden concurrerende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de beheersing van vaste stof, vloeistof en gasstromen.

Door constante groei en uitbreiding van het assortiment met verschillende merken (Bray, Flow-Tek, Rite, Vaas e.a.) kan Bray haar klanten het meest geschikte product voor hun toepassing leveren.

Na meer dan 30 jaar van succes en groei is Bray nu wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. Dit maakt ons tot een sterke wereldwijde partner.
Bray Controls Benelux B.V. verzorgt de verkoop en distributie van de Bray productlijnen voor Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast is zij officieel distributeur van de SISTAG plaatafsluiters (volgens het WEY-concept) in uiteenlopende uitvoeringen en materialen, handbediend en/of geautomatiseerd.

De volgende industrieën kunnen wij tot onze klantenkring rekenen:
machine- en apparatenbouw, solids & bulk, tankopslag, olie & gas, (petro-)chemie, farma, voedings- & genotsmiddelen, papier & pulp, afvalwater, waterbehandeling en overige industrieën.

Bij Bray Controls Benelux B.V. kunt u altijd rekenen op technisch hoogwaardige producten, een uitstekende service en een professionele dienstverlening.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

R. van der Wal Managing Director

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden