Over Bouwkundig ontwerp – en Tekenburo Jonkman

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman is een jong en dynamisch buro die u van dienst kan zijn bij alle facetten in de realisatie van een bouwproject.

Met een ruim 15 jarige ervaring op het gebied van ontwerpen en bouwkundig tekenwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het maken van ontwerpen tot het indienen van een omgevingsaanvraag (bouwaanvraag), of het complete bouwkundige tekenwerk met of zonder bouwbegeleiding kan door ons worden uitgevoerd, of het nu gaat om een dakkapel , uitbreiding, of om een geheel nieuwe woning, kantoor en/of bedrijfspand, tekenwerk derden etc.

U wordt door ons professioneel terzijde gestaan met kwalitatief goed tekenwerk. Ons motto STERK IN TEKENWERK.
Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om een 3D-visualisatie te realiseren. Voor projecten en overige uitgebreide informatie bezoek eens onze website. Wellicht kunt u daar verdere inspiratie opdoen.

Als u meer informatie wilt kunt u natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons op kantoor een afspraak maken. Tot ziens bij Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden