Over Bouwbedrijf Ted Groot B.V.

Kwaliteit, vakmanschap, innovatie, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak: dat zijn de pijlers waarop Bouwbedrijf Ted Groot al ruim 40 jaar stevig is gestoeld. Sinds de oprichting in 1980 is onze organisatie een begrip in Heerhugowaard en omstreken. In opdracht van uiteenlopende opdrachtgevers – zowel overheden, bedrijven als particulieren doen een beroep op onze expertise – realiseren wij talloze toonaangevende projecten.

Ons team van  enthousiaste, vakkundige medewerkers staat dagelijks paraat voor het ontwerp en de productie van pasklare oplossingen voor uw project.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken, er is meer mogelijk dan u denkt.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden