Over Bouwbedrijf Ted Groot B.V.

Kwaliteit, vakmanschap, innovatie, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak: dat zijn de pijlers waarop Bouwbedrijf Ted Groot al ruim 40 jaar stevig is gestoeld. Sinds de oprichting in 1980 is onze organisatie een begrip in Heerhugowaard en omstreken. In opdracht van uiteenlopende opdrachtgevers – zowel overheden, bedrijven als particulieren doen een beroep op onze expertise – realiseren wij talloze toonaangevende projecten.

Ons team van  enthousiaste, vakkundige medewerkers staat dagelijks paraat voor het ontwerp en de productie van pasklare oplossingen voor uw project.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken, er is meer mogelijk dan u denkt.

Contactpersoon

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden