Over Bouwbedrijf Bert Groot

Bouwbedrijf Bert Groot uw partner voor al uw (ver)bouw activiteiten.

Wij zijn werkzaam in de woning- en utiliteitsbouw, maar hebben ons gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden.

Met de mix van deskundigheid, kwaliteit, vakmanschap en een flexibele instelling is Bouwbedrijf Bert Groot in staat al uw (ver)bouwactiviteiten te realiseren. Door het directe en persoonlijke contact streven wij naar een ideaal eindproduct waarin de klanttevredenheid voorop staat.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden