Over Besseling Techniek

Bij Besseling Techniek maken we dekwassers om kassen te bewassen. Geavanceerde machines om handmatig, semi- of volautomatisch de daken van grote kassen te bewassen. Duurzaam en effectief. Een indrukwekkende combinatie van betrouwbaar gebruik en zuinig waterverbruik. Licht van gewicht en oerdegelijk. Met een levensduur die je niet in jaren meet, maar in decennia. Wij maken wooral apparaten die voor meer licht in de kas zorgen. Een schone kas is niet vies. Maar een kas die meer licht binnenlaat, levert meer op. Iedere procent meer licht zorgt voor één procent meer opbrengst.

De Roofmaster zorgt dat je kas meer opbrengt. Volgens onze klanten wel vier procent meer, en in gebieden met veel vervuiling kan dit percentage nog flink oplopen.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden