• Dr. C.J.K. van Aalstweg 5, 1625 NV
  • Hoorn
  • bpaz.nl

Over Beerepoot Automatisering B.V.

Voor velen al jaren een begrip, voor anderen een eerste kennismaking: Beerepoot Automatisering. Sinds november 2000 zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT infrastructuren.

Het “Wij” gevoel

Beerepoot Automatisering staat bekend om haar regionale karakter, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en het welbekende “Wij” gevoel. Het “Wij” gevoel wordt als uniek ervaren én omschrijven wij als volgt, de directie weet elkaar te vinden, ICT contactpersoon drinkt koffie met zijn of haar accountmanager en medewerkers bellen met de Servicedesk.

Bekende naam

Van oorsprong is Beerepoot natuurlijk een bekende naam in de koelkasten, tv’s en stofzuigers, maar in de jaren 90 is het bedrijf Beerepoot Computers ontstaan. Dit is uitgegroeid tot een volwassen én zelfstandig ICT bedrijf met 25 gedreven en gecertificeerde medewerkers met onze eigen Servicedesk, onderhoud ’s consultants en project consultants

Duurzame relatie

Bovendien hechten we bij Beerepoot Automatisering grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten.  Om de klant op juiste manier te ondersteunen wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde organisaties waaronder MicrosoftXirrusSophos en HP en verscheidene andere bepalende partners in de ICT sector.

Werkwijze

Wanneer u er voor kiest om Beerepoot Automatisering uw ICT toe te vertrouwen, dan heeft u de mogelijkheid om daadwerkelijk de verantwoordelijkheid voor uw hele ICT infrastructuur bij ons neer te leggen. In tegenstelling tot andere ICT leveranciers, kiest Beerepoot Automatisering ervoor om het onderhoud voor uw ICT tegen een aangenomen bedrag bij ons neer te leggen i.p.v bijvoorbeeld 8 uur per 2 weken onderhoud te plannen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de uren die wij er mee bezig zijn. Hierdoor hoeven we geen kostbare tijd te verspillen aan een discussie over kosten, maar kunnen we deze tijd gebruiken voor de inhoud en verbeteringen.

Duurzaamheid en MVO

Wij zijn ons bewust dat we onderdeel uitmaken van onze omgeving.  Om die reden zijn we op tal van vlakken naast ons vakgebied actief om ons steentje bij te dragen. Dit doen wij bijvoorbeeld op gebied van personeel en werving, sponsoring van goede doelen en we proberen onze CO2 footprint zo laag mogelijk te houden. Zo hebben we 180 zonnepanelen op het dak, Lees verder op onze pagina over duurzaamheid en MVO.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden