Over BBA – Brandbeveiliging

BBA Brandbeveiliging is een erkend branddetectiebedrijf dat gespecialiseerd is in brandbeveiliging, branddetectiesystemen en -producten.

Vanuit de hoofdvestiging  in Heerhugowaard is BBA uw aanspreekpunt voor pasklare oplossingen voor brandveiligheid. Met veiligheid hoog in het vaandel streeft BBA ernaar om met een zo breed mogelijk aanbod en een helder advies de brandveiligheid in de maatschappij naar een hoger plan te tillen.

Wij verzorgen de verkoop, jaarlijkse verplichte controle, reparatie en hervulling van kleine blusmiddelen, alsmede onderhoud en installatie van blusgas-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Tevens kunt u uw noodverlichting en verbandmiddelen bij ons periodiek laten onderhouden en bent u bij ons aan het juiste adres voor veiligheidsopleidingen.

BBA Brandbeveiliging is een onderdeel van de SK FireSafety Group

 

www.skfiresafetygroup.com

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden