Over BBA – Brandbeveiliging

BBA Brandbeveiliging is een erkend branddetectiebedrijf dat gespecialiseerd is in brandbeveiliging, branddetectiesystemen en -producten.

Vanuit de hoofdvestiging  in Heerhugowaard is BBA uw aanspreekpunt voor pasklare oplossingen voor brandveiligheid. Met veiligheid hoog in het vaandel streeft BBA ernaar om met een zo breed mogelijk aanbod en een helder advies de brandveiligheid in de maatschappij naar een hoger plan te tillen.

Wij verzorgen de verkoop, jaarlijkse verplichte controle, reparatie en hervulling van kleine blusmiddelen, alsmede onderhoud en installatie van blusgas-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Tevens kunt u uw noodverlichting en verbandmiddelen bij ons periodiek laten onderhouden en bent u bij ons aan het juiste adres voor veiligheidsopleidingen.

BBA Brandbeveiliging is een onderdeel van de SK FireSafety Group

 

www.skfiresafetygroup.com

Bedrijfsleden

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden