Over ASN De Langen

Heeft jouw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen? Wij repareren jouw schade vakkundig en helpt je snel weer veilig op weg.
Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel van bestelwagen, trucks, caravans/campers, oldtimer restauratie, carrosseriebouw, motorfietsen, bromfietsen, brommobiel, boten, industrieel spuitwerk en meubel en keuken spuitwerk. Tevens beheersen wij specialistische werkzaamheden zoals uitdeuken zonder spuiten, dashboard reparatie, bekleding reparatie en ruitreparatie.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden