Over Autobedrijf Pierre B.V.

Piet Pronk was werkzaam in de jaren zestig bij DAF garage Leegwater in Noord Scharwoude gemeente Langedijk. In 1973 kreeg Piet met zijn toenmalige collega’s de kans om dit mooie bedrijf over te nemen. Vanaf dat moment zijn we in Heerhugowaard doorgegaan met het merk DAF. Twee jaar later werd daar het Japanse merk Mazda toegevoegd en stopte het bedrijf met DAF personenauto’s. Dit was de start was van het huidige Mazda dealerschap. Het bedrijf ging verder onder de naam Garage Pierre.

Na diverse verbouwingen / uitbreidingen en verhuizingen is Garage Pierre nu al meer dan 45 jaar actief in de regio Alkmaar en Hoorn onder de naam Mazda Pierre. Het hechte familiebedrijf heeft 25 enthousiaste medewerkers die staan voor vakmanschap, vriendelijkheid en klantgerichtheid. Persoonlijk contact is bij ons erg belangrijk.

Of je nu komt kijken voor een nieuwe auto, een occasion of langskomt voor onderhoud, je bent altijd aan het juiste adres waar je onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee wordt geholpen!

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden