Over Autobedrijf Fabris

Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard en een begrip op het gebied van schadeherstel, plaatwerk en spuitwerk. Renato Fabris is ruim 30 jaar geleden begonnen in de autobranche en schadeherstel. Sinds jaar en dag staat hij voor kwaliteit als het gaat om herstellen van schades en geheel of gedeeltelijk spuiten van uw auto, bedrijfsauto, camper of tweewieler.

Italiaanse Roots
Onze specialisatie in de Italiaanse merken is al lang geleden bepaald, met Italiaanse roots en een voorliefde voor het restaureren en herstellen van de klassieke Fiat 500’s en authentieke Vespa’s

Inmiddels zijn we gegroeid tot een specialistisch bedrijf en werken we voor verschillende verzekeraars en gerenommeerde autobedrijven in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar en Schagen.

Klassiekers in ere hersteld
Naast herstellen van schades aan de bekende Italiaanse merken zoals Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Maserati en Ferrari, hebben wij natuurlijk regelmatig ook andere merken binnen staan. Met name op restauratievlak komen er regelmatig klassieke Mercedessen, Citroëns en Amerikanen binnen.

Ook op motoren vlak zijn we goed bekend bij verschillende clubs met liefhebber van klassieke motoren. Kwaliteit in lak en afwerking met ouderwetse service, heeft ons al ruim 30 jaar een tevreden klantenkring opgeleverd.

Graag voegen we ook u toe als tevreden klant.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden