Over Attack Dierplaagbeheersing

Attack is een bedrijf met ruime ervaring in de plaagdierbeheersing. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala van al het mogelijk voorkomend ongedierte.

Attack heeft al jaren een andere kijk op ongediertebestrijding; wij spreken liever van plaagdierbeheersing. Vandaag de dag is IPM bij veel bedrijven en instellingen niet meer weg te denken IPM: Integrated Pest Management; een aanpak om plaagdieren te voorkomen en te beheersen. De basis van zo’n plan is een duidelijke en adequate rapportering van geconstateerde gebreken, zowel bouwkundig als op het gebied van hygiëne en als laatste pas de mate van aanwezigheid van plaagdieren. Hierbij wordt veel aandacht aan hygiëne en aan de eventuele bouwkundige actiepunten besteed.

Het doel van Attack is niet de grootste te zijn maar wel de beste en dat bereiken wij door een hoog kwaliteitsniveau te bieden. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te opereren, gaan uit van het principe voorkomen is beter dan genezen. Mocht er toch een bestrijding noodzakelijk zijn gebeurt dit op de meest diervriendelijke manier.

Wij werken volgens een gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem conform ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001(milieu), ISO 22000 (voedselveiligheid), VCA* en CEPA (Confederation of European Pest Management Associations).  Jaarlijks wordt er door onze extern certificerende instelling een audit gehouden voor deze normen. Er zijn dus binnen ons bedrijf uitgebreide dossiers aanwezig inzake de gebruikte bestrijdingsmiddelen zoals de veiligheidseisen, voorbeeldetiketten en gebruiksprocedures. Onze medewerkers zijn/worden opgeleid volgens de wettelijke eisen en gebruiken uitsluitend toegelaten bestrijdingsmiddelen.

My Scantack
Wij bieden met My Scantack een uniek digitaal systeem en e-logboek waarmee op alle niveaus in de organisatie de status van alle locaties duidelijk inzichtelijk worden gemaakt. Er wordt binnen Attack standaard gewerkt met dit systeem en het is dan ook voor alle klanten gratis.

Iedere onderneming behoeft individuele aandacht, immers geen bedrijf is hetzelfde. Zo stellen we een plan samen dat is afgestemd op uw situatie en wensen en aansluit bij uw werkwijze. U mag dan ook een optimaal rendement verwachten.

Vooruit kijkend naar de toekomst zal ons bedrijf naar verwachting ook de komende jaren groeien. De sleutelwoorden ‘deskundig en netjes’ zijn hierbij van direct belang. Afgezien van het hoge kwaliteitsniveau welke wij nastreven zijn onze prijzen zeker concurrerend te noemen.

 

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden