Over ATM Heerhugowaard BV

ATM heeft jarenlange kennis van de mogelijkheden om te anodiseren. Wij hebben ervaring met verschillende legeringen aluminium en zijn gespecialiseerd in maatvast anodiseren. Diverse laagdiktes zijn mogelijk. Naast blank en zwart kan ATM het aluminium ook inkleuren (onder andere rood, blauw, geelgoud, grijs, violet). Ook elektrolytisch inkleuren (champagne, brons en zwart) is mogelijk.

Wij leveren tevens ongeseald, waarbij de poriën van het aluminium nog open staan. Hierdoor vormt dit een goede onderlaag voor een bedrukking of coating. Ook voor deanodiseren bent u bij ATM Heerhugowaard aan het goede adres.

Overige diensten die wij aanbieden

  • Chromiteren van aluminium
  • Glasparelen van aluminium
  • Reinigen van aluminium en RVS
  • Chemisch en mechanisch passiveren van RVS
  • Cleanroom verpakken

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden