Over ATM Heerhugowaard BV

ATM heeft jarenlange kennis van de mogelijkheden om te anodiseren. Wij hebben ervaring met verschillende legeringen aluminium en zijn gespecialiseerd in maatvast anodiseren. Diverse laagdiktes zijn mogelijk. Naast blank en zwart kan ATM het aluminium ook inkleuren (onder andere rood, blauw, geelgoud, grijs, violet). Ook elektrolytisch inkleuren (champagne, brons en zwart) is mogelijk.

Wij leveren tevens ongeseald, waarbij de poriën van het aluminium nog open staan. Hierdoor vormt dit een goede onderlaag voor een bedrukking of coating. Ook voor deanodiseren bent u bij ATM Heerhugowaard aan het goede adres.

Overige diensten die wij aanbieden

  • Chromiteren van aluminium
  • Glasparelen van aluminium
  • Reinigen van aluminium en RVS
  • Chemisch en mechanisch passiveren van RVS
  • Cleanroom verpakken

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden