Over Aqualectra B.V.

Aqualectra bestaat 40 jaar!

Sinds 1979 ontwikkelen en produceren wij met inmiddels 125 medewerkers, met enorme liefde voor ons vak, steeds weer nieuwe verdeelsystemen, besturingspanelen, elektronica en software voor en met onze relaties binnen diverse marktsegmenten.

Aqualectra biedt, als de grootste zelfstandige paneelbouwer van Nederland, krachtige totaaloplossingen! Bovendien is Aqualectra goed geoutilleerd met gespecialiseerde apparatuur als koperwerkstraat, CNC gestuurde boor-/freesmachines en laser graveermachines.

De kwaliteit van al onze producten wordt geborgd door continue controle op een groot aantal punten volgens Aqualectra’s eigen productie checklist. Onze medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om ook van uw project een succes te maken!

U komt ons tegen in de meest uiteenlopende marktsegmenten, waaronder de industrie, natte en droge infra, O.E.M., utiliteit, voedingsmiddelenindustrie, piping, procesindustrie, farma, offshore en maritiem, transport en overslag, drinkwater- en waterbehandeling, tuinbouw, (petro)chemische industrie en olie- en gasindustrie.Zaken doen met Aqualectra betekent:

Logo Aqualectra 35 jaar

  • Alle benodigde kennis en engineering onder één dak
  • Optimale afstemming van componenten voor de beste prijs
  • Één leverancier voor uw benodigde producten en diensten
  • Continuïteit door Service & Onderhoud
  • Korte communicatielijnen en één aanspreekpunt

Bedrijfsleden

Cees Bijvoet Productiemanager

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden