Over Aqualectra B.V.

Aqualectra sinds 1979

Sinds 1979 ontwikkelen en produceren wij met inmiddels 125 medewerkers, met enorme liefde voor ons vak, steeds weer nieuwe verdeelsystemen, besturingspanelen, elektronica en software voor en met onze relaties binnen diverse marktsegmenten.

Aqualectra biedt, als de grootste zelfstandige paneelbouwer van Nederland, krachtige totaaloplossingen! Bovendien is Aqualectra goed geoutilleerd met gespecialiseerde apparatuur als koperwerkstraat, CNC gestuurde boor-/freesmachines en laser graveermachines.

De kwaliteit van al onze producten wordt geborgd door continue controle op een groot aantal punten volgens Aqualectra’s eigen productie checklist. Onze medewerkers hebben de opleiding, kennis en ervaring om ook van uw project een succes te maken!

U komt ons tegen in de meest uiteenlopende marktsegmenten, waaronder de industrie, natte en droge infra, O.E.M., utiliteit, voedingsmiddelenindustrie, piping, procesindustrie, farma, offshore en maritiem, transport en overslag, drinkwater- en waterbehandeling, tuinbouw, (petro)chemische industrie en olie- en gasindustrie.Zaken doen met Aqualectra betekent:

Logo Aqualectra 35 jaar

  • Alle benodigde kennis en engineering onder één dak
  • Optimale afstemming van componenten voor de beste prijs
  • Één leverancier voor uw benodigde producten en diensten
  • Continuïteit door Service & Onderhoud
  • Korte communicatielijnen en één aanspreekpunt

Bedrijfsleden

Marc van Leuven BU manager
Michel Vroone Senior Accountmanager
Rena van Dijk Systeem- & Procesmanager
Cees Bijvoet Productiemanager

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden