Over Ann Taveirne – Centrum Fysiotherapie & Revalidatie

Wij zijn een multidisciplinair centrum waar fysiotherapie, diëtetiek, ergotherapie, psychosociale hulpverlening en ’t Praethuys (het inloophuis voor kankerpatienten) met elkaar samenwerken.  Ons specialisme is het trainen van kankerpatiënten zodat deze patiënten met een beter conditie de behandeling kunnen starten.
Wat vindt u bij ons? Oncologie- en oedeemfysiotherapie, manuele therapie, dry needling, neurorevalidatie en kaakfysiotherapie. Wij bieden tal van oefengroepen aan, voor mensen met rugklachten, revalidatie na herseninfarct, herstel na operatie en bij kanker.

Onze missie: Wij geloven dat mensen met een betere condtie, een positieve mindset beter herstellen of de behandeling beter kunnen doorstaan. Daarom helpen wij de mensen op weg om hun doel te kunnen bereiken!

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden